Designmuseum Danmark, information, strategiplan

Strategiplan 2013-2016

Designmuseets nye strategi sætter rammerne for de udstillinger museet vil lave hen over de næste 3 år. Hovedpointen er at udbrede godt design - blandt andet ved at udvikle museets formidling. Det er her Udstillingslaboratoriet kommer ind i billedet.

Designmuseets nye strategi sætter rammerne for de udstillinger museet vil lave hen over de næste 3 år. Hovedpointen er at udbrede godt design – blandt andet ved at udvikle museets formidling. Det er her Udstillingslaboratoriet kommer ind i billedet.

Designmuseum Danmark har offentliggjort sin strategiplan for de næste 3 år – en strategi hvor mit phd-projekt indgår som en del af vejen til målet: at udbrede godt design via gode udstillinger og et skarpt, levende og dynamisk museum. Der er masser af ambitioner og mål, og heldigvis også en kvalificeret og passioneret stab til at løfte opgaven som kræver en stor og dedikeret indsats.

Strategiplanen vil snart ligge på hjemmesiden, så alle kan læse, hvad det præcis er, vi satser på at opnå henover de næste 3 år – find den nederst på siden her.

Reklamer
Standard